Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 25482
A les regnes de Toni Navarro



Tal com a la mítica sèrie de televisió Bonanza, d'on sorgeix el nom de "La Ponderosa" (finca de la famíliia Cartwright) en Toni Navarro ha recuperat i actualitzat aquest bar que obrí el seu pare l'any 1968 i l'ha convertit en un modern complex d'oci, que es pot emprar per a celebrar aniversaris dels més menuts, per a gaudir de petits concerts i de bons àpats o per a comprar les famoses i reconegudes postres del propietari. És també un espai per a la docència i, evidentment, obrador on en Toni elabora els seus productes i en disenya de nous.



Es tracta d'unes amples instal·lacions que a l'exterior consten d'una pèrgola, sala de jocs infantils i castell inflable, a més d'una ampla i tranquil·la terrassa.



Les instal·lacions interiors han estat totalment reformades, conservant l'estil original.



És lloable que en temps de crisi hi hagi emprenedors com en Toni Navarro que apostin per crear noves instal.lacions, amb moltes i atractives propostes, com la d'oferir xurros els matins dels diumenges.



També donarà que parlar la carn torrada que allà s'hi fa.



Però, si hi ha un espai que en Toni ha dissenyat amb cura i estimació és l'obrador. É on ell passa hores i hores, elaborant les postres que els restaurants de mitja comarca serveixen. Per cert, aquestes postres també les podeu comanar i comprar allà mateix.



Cap Vermell li dessitja molta sort en aquesta nova aventura.
Ànim Toni!