Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2211

Tal volta us haurà estranyat veure aquest banner publicitari. Fa pocs dies us anunciàrem que Cap Vermell s'ha associat a l'ACPG i que entram a formar part de la capçalera digital de més audiència de l'estat espanyol, tant en usuaris únics com en nombre d'impactes publicitaris.

Com a revista digital, esperam obtenir-ne grans avantatges i que vosaltres, lectors, en gaudireu. Una d'elles és benenficiar-nos de la publicitat institucional de tot arreu. La primera ha estat aquesta del camí de Sant Jaume que comença a Montserrat acordada amb el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.
 
Aquesta és la primera que s'aconsegueix per a tots els digitals territorials. Esperem que la campanya generi uns bons resultats d’audiència i que ens serveixi per presentar a altres administracions, agències de publicitat i empreses la força de planificar en grup mitjans digitals.

 Nosaltres sempre estarem molt agraïts a tots els nostres anunciants que ens permeten mantenir aquesta web, publicar llibres d'interès per al municipi i organitzar els actes culturals més diversos.

A vosaltres, lectors, que podeu fer cas o no de les nostres recomanacions publicitàries vos animam a visitar, aprofitar i recrear-vos en tots i cada un dels anuncis.