Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2700
 Memòria Històrica
 Cicle de conferències

18 i 23 d’abril a Can Alcover
 ( Carrer Sant Alonso, 24, Palma)





• Dissabte 18 d’abril a Ca’n Alcover Palma.
    - A les 18’30h. Informe de les fosses de la de la guerra civil de Porreres i Calvià presentats a  L’Audiència Nacional en la causa 53/2008E, a càrrecs dels seus autors, Tomeu Garí i Manel Suárez, Secretari i Vicepresident de l’Associació Memòria de Mallorca respectivament.
   - A les 19’30h. Pausa – Cafè
   - A les 20h. Conferencia: El jutge d’instrucció i les diligencies en investigacions de desapareguts de la guerra civil,  a càrrec de la jutgessa d’instrucció de primera instancia destinada a Barcelona,  Amaya Olivas, autora del protocol d’investigació judicial de les fosses de la guerra civil. Presentació a càrrec de Maria Antònia Oliver, Presidenta Memòria de Mallorca.
   
     
 Dijous 23 d’abril, dia del llibre, a Can Alcover Palma.
   - A les 20h. Memòria personal, Memòria històrica, a càrrec de l’escriptora catalana Rosa Regàs, autora entre altres llibres de Azul (Premi Nadal 1994) Luna Lunera (Premí Ciutat de Barcelona 1999), La cançó de Dorotea (Premi Planeta 2001). La seva obra abraça un camp molt ampli: des de reculls de narracions a obres biogràfiques, novel•les, llibres de viatges, reculls d’articles periodístic i contes. Presentació a càrrec de Jaume Mateu, President de l’Obra Cultural Balear.


Organitzen:

Associació Memòria de Mallorca    
Memorial Democràtic de Catalunya   
Obra Cultural Balear

Col•laboren :

Ajuntament de Palma                      
Consell de Mallorca                               
Govern Balear