Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 985
 “Què se n'ha fet del pla integral de manteniment que va prometre el Batle en campanya electoral? El municipi està més descuidat que mai i hi ha zones on la situació és lamentable










 

 

En el debat electoral celebrat en el Centre Cap Vermell, el batle Sr. Fernàndez es va presentar amb un estudi per a executar un pla de manteniment en el municipi, preus inclosos. Un pla, per cert, que Més per Capdepera venia reclamant feia anys.
 

Doncs bé, transcorreguts tres anys des d'aquella promesa, el nostre municipi està més descuidat i abandonat que mai, no només pel que fa a la neteja sinó també quant al manteniment dels espais públics. Excepte les inversions que es fan amb diners del Consell de Mallorca o de la Conselleria de Turisme, el cert és que no hem vist executar aquell pla de manteniment enlloc.
 

A moltes zones de Capdepera, Cala Rajada, sa Font de sa Cala o Canyamel la situació és pitjor que a l'inici de la legislatura: bonys i forats en els carrers, fanals romputs o en mal estat, aceres esmorrellades, manca de papereres, espais públics sense manteniment, com ara places i parcs infantils, etc. Per no parlar de la manca de xarxa de pluvials o de renovació del clavegueram en un munt de zones del municipi, aspectes aquests que no semblen ser la prioritat de l'equip de govern tot i les peticions de Més per Capdepera.
 

En el cas de sa Font de sa Cala la situació comença a ser dramàtica i la imatge que es trasllada a residents i turistes és vergonyosa. L'exemple més evident podrien ser els jocs infantils del carrer Gatova, on Més per Capdepera ja va denunciar fa anys que algun dels elements té esquerdes i forats perillosos per als nins. Doncs bé, a dia d'avui no s'hi ha fet cap intervenció.

 

Però en general sa Font de sa Cala és un seguit de carrers foradats, aceres esfondrades, fanals romputs, talls a la iluminació pública, parets de zones verdes que amenacen de caure, tapes del clavegueram perilloses i tot un seguit de greus mancances en els espais públics.
 

Cal recordar que, fa devers dos anys, la Conselleria de Turisme va atorgar una subvenció de 500.000 € per a actuar a sa Font de sa Cala. Però el projecte, encara en redacció, no afecta tota la barriada i tampoc podem esperar fins que s'executi per a arreglar allò més urgent.

Sol·licitam, en resum, que l'equip de govern s'activi, deixi de vendre fum i presenti un pla de manteniment seriós, barri per barri.