Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1370
L'equip de govern municipal ha decidit suspendre la Mostra de la Llampuga 2021.
COMUNICAT MUNICPAL



Després d'haver estudiat l'augment de contagis de localitats on s'han celebrat esdeveniments amb gran afluència de públic, i com a mesura de protecció front de la ciutadania i els molts visitants que en edicions anteriors seguien aquest esdeveniment, s'ha arribat a la conclusió de no celebrar la Mostra de la Llampuga d'enguany.
 
La Fira Gastronòmica de Cala Rajada és un esdeveniment molt important i enguany havia d'arribar a la seva 20a edició; mostra que durant anys ha aconseguit un lloc dins el calendari firal de Mallorca i que suposa un mostrador molt important per al nostre municipi i per al comerç de la zona.
 
El batle de Capdepera, Rafel Fernández, explica que "Des de l'Ajuntament ens preocupa el fort impacte econòmic derivat d'aquesta suspensió, que suposaria uns dies de molta activitat econòmica i comercial pel que fa al comerç local i al teixit empresarial del nostre municipi".
 
Per la seva banda, la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza, considera que aquesta suspensió "escapa de les nostres mans i és per causes de força major". No obstant això, ha assegurat que "d'aquesta manera acollirem la pròxima edició de la Fira amb molta més il·lusió. Ara és el moment de centrar-nos en la salut dels nostres ciutadans i visitants, esperant que com més aviat possible, tot això acabi".