Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1380


El tren de Llevant centrarà l’acció política que de manera conjunta MÉS per Mallorca i Esquerra duran a terme al Congrés dels Diputats. Així ho han acordat el coordinador de la formació ecosobiranista Antoni Noguera i el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián durant una reunió mantinguda avui a Madrid. La trobada ha comptat també amb la participació de la diputada Marta Rosique i la senadora Elisenda Pérez.

Tot en el marc de col·laboració que mantenen les dues organitzacions. La intenció final és que els Pressupost Generals de l’Estat acabin incloent una partida per finançar aquesta infraestructura estratègica. En concret, han acordat programar tot un seguit d’iniciatives parlamentàries encaminades a fer realitat aquesta infraestructura de vital importància per a Mallorca. A més, segons ha explicat Antoni Noguera, la reunió ha aprofitat també per abordar i coordinar altres iniciatives conjuntes que afecten les Illes Balears.

Així, Esquerra seguirà situant l’agenda de les Illes Balears al Congrés. Entre altres, també s’ha acordat dur endavant diferents accions per mantenir l’actual espai verd de Son Bonet a Marratxí.