Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1361

    9 d'abril a les 19 h



Amb l'actriu Mercè Sampietro


i la direcció escènica de Toti Fuster



Entrades disponibles també a taquilla



La novel·la 'Lítica' de Lucia Pietrelli, Premi Lletra d’Or 2020 al millor llibre en llengua catalana, es converteix en un espectacle híbrid entre teatre, recital poètic i cançó catalana de la mà del 26è Festival de Música Clàssica d'Hivern.

El llibre de l'escriptora italiana establerta a Mallorca es convertirà en un recital poètic-musical que comptarà com a protagonista amb l'actriu Mercè Sampietro.

Segons explica el responsable de l'organització, Francesc Blanco, d'Euroclàssics, en llegir la novel·la va veure que tenia un llenguatge molt poètic i li va suggerir que podria ser interessant «lligar-la a la cançó catalana de principis i mitjans del segle XX».

L'espectacle, muntat exclusivament per dones, compta amb l'adaptació de la pròpia Pietrelli, amb l'actriu Mercè Sampietro, amb la mezzosoprano Margarita Rodríguez, la pianista M. Victòria Cortès tot baix la direcció escènica de Toti Fuster.

Es tracta del primer esdeveniment del Festival, que enguany es du a terme de l'abril al juny, i s'estrenarà el 9 d’abril a les 19 h a l'Auditori cap Vermell de Cala Rajada. 

L'espectacle compta amb el suport de la Fundació Sa Nostra, el departament de Cultura del Consell de Mallorca, l'Institut d'Estudis Baleàrics i l'Ajuntament de Capdepera.

Sinopsi

L’obra tracta el trastorn de personalitat entre dues germanes on la narradora s’emmiralla en la seva germana gran a qui contempla com si fos un paisatge: creix a la seva ombra, però també a la seva llum, perquè l’altra té un secret i un munt de paraules que només li pertanyen a ella.


Entrada: 15€

Compra d'entrades sols a través de la web: tiquetib.com

https://ticketib.com/events/litica-a-cala-rajada

Si voleu saber-ne més consultat la web d'Euroclàssics: 
http://euroclassics.es/?page_id=4325

o l'entrevista del diari ARABALEARS a Lucia Pietrelli quan va publicar la guardonada novel·la 'Lítica
https://www.arabalears.cat/cultura/lucia-pietrelli-llibre-desig-humana_1_2647469.html?fbclid=IwAR3SieKjzcvnKEVJOGxqTvah2BUwcjI9T78f58_x8qNyo03-IuX8Qhol4VU

#Poesia
#literatura i #música amb la paraula com a protagonista de la mà de 5 dones