Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1564
"Després de vint anys de gaudir col·laborant per a la nostra associació, ha arribat el moment d'un relleu al front d’aquesta."




Estimades amigues i amics de Tilloli:

En primer lloc donar-vos les gràcies ben de cor per la vostra col·laboració, la vostra confiança en la meva persona i amb l'equip que ha gestionat durant vint anys l'associació. Aquesta confiança ens ha ajudat i ha sigut un gran estímul per a nosaltres, a més ens ha aportat la naturalitat, per anar construint les diferents etapes i superar els entrebancs amb harmonia.

Això també ha fet possible que l'escola pogués anar assolint les fases d'una manera constant i segura, completant els aspectes educatius, especialment en els àmbits científic i humanístic.

Després de vint anys de gaudir col·laborant per a la nostra associació, ha arribat el moment d'un relleu al front d’aquesta. Per raons òbvies aquest relleu s'hauria d'haver produït, en la meva opinió, abans, encara que fins ara no ha sigut possible trobar la persona adequada per al càrrec.

Tenc la satisfacció immensa de poder presentar-vos a Carles Ponseti i Verdaguer com a president. Carles ha estat un puntal de la causa des del 2003, i manifest que, encara que no és freqëent, té els nostres principis i la nostra manera de fer. Ara coincidint amb la seva jubilació del Conservatori, ha manifestat la seva disponibilitat a implicar-se més al projecte. Gràcies a aquesta aportació desinteressada, no ha faltat a Tilloli cap mitjà per rebre la millor educació possible, pel que fa a professors i instal·lacions. També dir que l'aprofitament de les alumnes ha sigut immillorable. Hem pogut donar-lis tot el que necessitaven. Ha sigut una sort poder trobar tant aquí com allà "persones" amb principis i qualificades. Això ens ha permès, com hem dit, poder practicar l'excel·lència a les nostres activitats aquí, així com l'excel·lència educativa allà.

Vull recalcar la solidaritat del cor Studium i del seu director, que sempre han actuat de franc. Són l'exemple que constata que la música amb valors com: la perseverança, la disciplina, el sacrifici i l'entrega per dur terme la tasca interpretativa, creen sinergies que uneixen i solidaritzen a les persones. El meu sincer agraïment a tots. 

Vull informar-vos que vàrem remetre a Tilloli tots els doblers que teníem al nostre compte corrent. El darrer enviament va ser de 12.500 €. Actualment no tenim romanent, ja que no s'han produït ingressos per activitats ni subvencions. 

També comunicar-vos que només resta acabar la construcció de l'escola-internat per a les alumnes que han finalitzat els estudis de primària i secundària i que volen accedir a la universitat. Una vegada acabada la construcció, haurà quedat completat tot el cicle d’estudis, i les infraestructures necessàries.

Les darreres notícies que ens arriben de Tilloli són de precarietat i pobresa. Dissortadament l'actual situació no és massa optimista. Però apel·lant a la vostra humanitat, generositat i solidaritat que ja heu demostrat, us demanam en mesura de les vostres possibilitats, que ens ajudeu a poder continuar la tasca que ja fa vint anys vàrem començar plegats.

Us adjuntam els números dels nostres comptes per si voleu fer l'aportació.

Com sabeu existeix la possibilitat de les beques, l'import de cada una és de 150 € anuals. Recordau que les beques no són nominals, és a dir que no es coneix el nom del destinatari amb l'objecte de no crear desigualtats ni dependències. Si voleu optar per aquesta alternativa, ens ho podeu comunicar mitjançant el nostre correu; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Ens posarem amb contacte per als detalls. També us atendrem al telèfon: 699 999 650.

Finalment voldria desitjar-vos a tots bons anys, amb salut, a un món més just i solidari, en el que la nostra convivència sigui cordial.

 

Maria Morell

 

Comptes de l’Associació:
CAIXA COLONYA ES87 2056 0004 4910 0168 3315
LA CAIXA ES65 2100  0791 1401 0080 3960 
BANCA MARCH ES16 0061   0029 1115 1897 0215