Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1821
A la presentació hi hagué presència gabellina


 

Prop d’una quarantena de joves van assistir el passat dissabte ( dia 5 de desembre) a l’Assemblea Constituent de l’organització juvenil Mallorca Nova, que ha tengut lloc al casal de cultura d’Inca. L’Assemblea ha aprovat la ponència política, la ponència d’organització i també ha elegit el Secretariat Nacional provisional. Maria Victòria Llull ocuparà el càrrec de secretària general, que ha assegurat  al seu discurs que “som més d’una cinquantena de joves disposats a treballar pel sobiranisme, el feminisme, el socialisme i l'ecologisme a Mallorca”. Així mateix, ha defensat que “no ens conformam en ser els joves de MÉS; volem ser els joves socis de MÉS, de tu a tu i amb dret a dissentir”.

El Secretariat Nacional provisional esta format per Maria Victòria Llull, com a s ecretària general, mentre que Biel Bibiloni serà secretari d’organtizació, Margalida Rius serà la secretària de finances i Jaume Ribas serà secretari de comunicació. A més, han estat elegits com a vocals Esperança Serra, Maria Margalida Perelló, Àlex Segura, Aina Lladó i Miquel Rosselló.

Degut a les condicions de seguretat que exigeix la pandèmia, han estat convidats a seguir l’Assemblea de Mallorca Nova en streaming els representats de Joves del GOB, Joves de Mallorca per la Llengua, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i el Moviment de Centres d'Esplai, així com també les Joventuts Socialistes, Arran, Podem Mallorca Jove, Joves per les Illes.

De fora de Mallorca, han establert contacte amb algunes entitats juvenils.