Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1325
" Volem deixar clar, que NO estam en contra de les mesures destinades a ajudar i recolzar a la nostra ciutadania..."






Des del Partit Popular, voler agrair la predisposició que ha tingut l'Equip de Govern Municipal a les comissions informatives d'Hisenda per a discutir els pressuposts 2021, però des del moment que se'ns informa que: si xerram dels futurs ingressos, aquestes partides són inamovibles; i els capítols relacionats amb les festes patronals, (390.000 €), són intocables, per què ja es modificaran posteriorment; per tant, la nostra postura es clara, és a dir, NO hi estam d'acord.

No fa falta recordar els moments que estam vivint.

Creiem que el més lògic, si no es vol xerrar d'intentar baixar els imposts (proposta molt importat per a nosaltres); hagués estat al manco, baixar la despesa relacionat amb les festes, i  dedicar-ho, ja inicialment a 3 partides fonamentals (PLA MILLORA, AJUDES A LES EMPRESES DEL MUNICIPI I REALITZAR UNA RESERVA DE CRÈDIT PER A REALITZAR TESTS MASSIUS ALS NOSTRES CIUTADANS SI FOS NECESSARI).

Se'ns va explicar que, entre les modificacions de crèdit i la destinació del superàvit del que disposa l'Ajuntament, totes les nostres propostes es realitzarien d'aquesta forma.

No creiem amb aquesta manera d'actuar, i molt manco, després d'haver vist durant aquest any, com actua l'Equip de Govern, aprofitant aquestes modificacions per a seguir realitzant el seu programa i la seva propaganda, afegint petites peticions de l'oposició, per a que nosaltres hi estiguem d'acord.

Estam segurs que, aprofitant la modificació de crèdit prevista o amb la destinació del superàvit, es realitzarà el nou Arxiu Municipal (+/- 1.000.000 €) i per a què els partits no puguin dir que NO, s'augmentaran partides al Pla Millora o a les Ajudes.

Volem deixar clar, que NO estam en contra de les mesures destinades a ajudar i recolzar a la nostra ciutadania, però creiem que s'hauria d'haver deixar redactat inicialment al Pressuposts com nosaltres pensam.



JUNTA DEL PARTIT POPULAR DE CAPDEPERA.