Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1826

L’Ajuntament de Capdepera informa a les persones responsables d’alguna colònia de moixos autoritzada al municipi que s’ha posat en marxa una campanya de control poblacional de felins assilvestrats.


Les persones interessades poden capturar els felins dels quals són responsables i no estiguin castrats i posar-se en contacte amb l’Associació  protectora d'animals de Capdepera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; facebook: gatos de capdepera o instagram Gatosdecapdepera)  o amb l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament de Capdepera (971563052) on l’informaran de les passes a seguir.

La campanya finalitza el 15 de setembre de 2019 i el procediment de castració es durà a terme fins a esgotar la quantitat subvencionada de 3993€ (IVA inclòs). A la clínica veterinària s’atendrà per estricte ordre d’arribada i un màxim de tres felins per colònia, però aquest nombre es podrà augmentar si no hi ha més demandes i no s’ha esgotat la quantitat subvencionada.

La campanya és possible gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca de 4470,71€, dels quals, 477,71€  van destinats a l’elaboració de follets informatius i 3993€ euros per tasques d’esterilització de felins.