Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1981
“Més per Capdepera mostra la seva satisfacció per l’ajuda d’un milió d’euros de la Conselleria de Turisme per a Canyamel i sa Font de sa Cala”












 

Més per Capdepera vol mostrar la seva satisfacció per l’ajuda d’un milió d’euros destinada a Capdepera, aprovada per la Conselleria de Turisme el passat divendres a càrrec de la Borsa d’Allotjaments Turístics.

Aquest milió d’euros, que es repartirà a parts iguals per a reformar les  avingudes d’accés a Canyamel i a sa Font de sa Cala, s’ha d’unir al mig milió que ja es va aprovar fa poc més d’un any per a reformar una part del carrer de l’Agulla. D’aquesta manera, les ajudes de la Conselleria de Turisme per a reformar i embellir zones madures del nostre municipi apugen fins a 1’5 milions d’euros durant aquesta legislatura.

Cal recordar que els dos projectes que va presentar Capdepera han estat aprovats i que la quantitat atorgada per a cada un d’ells -500.000 €- és la màxima prevista a les bases de la convocatòria.

Tant Canyamel com sa Font de sa Cala són nuclis turístics, però també hi viu un bon nombre de residents, i les inversions que s’hi han executat històricament han brillat per la seva absència o han estat minses. En el cas de sa Font de sa Cala, Més per Capdepera ja va advertir recentment sobre l’estat d’abandonament que pateix i, tot i aquesta ajuda, seguirà necessitant l’atenció dels nous governants per a recuperar totes les seves infraestructures públiques. En aquest sentit, el compromís de Més per Capdepera és ferm perquè sigui la legislatura de les inversions als barris més oblidats del municipi.