Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2172
Núria Garcia ha estat elegida per l'assemblea de Més per Capdepera com a cap de llista a les pròximes eleccions municipals



a


 L'assemblea de Més per Capdepera va elegir, aquest passat divendres, Núria Garcia com a cap de llista a les pròximes eleccions municipals, decisió que es va prendre per unanimitat. El actuals regidors de la coalició a l'ajuntament havien proposat a Garcia que presentàs la seva candidatura per considerar que es tracta d'una persona prou preparada i coneixedora de la realitat local. Cal recordar que na Núria havia ocupat el sisè lloc de la llista a les anteriors eleccions.

D'aquesta manera, Núria Garcia prendrà el relleu de Pere Fuster, qui ha estat el candidat a les dues darreres  conteses electorals, l'any 2011 en representació de PSM-Entesa i el 2015 ja com a Més per Mallorca. Núria Garcia té 41 anys, és cap de recepció a un hotel de Cala Rajada des de fa més de 10 anys i, a més de català i castellà, parla anglès, alemany, francès i italià. També és membre de distintes associacions ecologistes i sobiranistes.

Garcia va agrair la confiança de l'agrupació i va manifestar que compta amb tota la gent que s'ha implicat en els darrers anys per fer un equip amb garanties de ser alternativa real de govern a l'ajuntament. A l'assemblea hi van assistir Bel Busquets, co-Coordinadora de Més per Mallorca i Vicepresidenta del Govern, i Joan Font, Conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

Núria Garcia amb Bel Busquets i Joan Font