Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2327
Publicat el balanç-memòria d'activitats de l'any 2017


En el marc de la seva política de transparència














626 persones ateses a Aproscom Fundació durant el 2017

Ja ha sortit el nou Balanç Social de l’entitat, una publicació que recull les dades del que s'ha fet i el resultat de la feina feta durant el 2017.

I és que han estat 626 les persones ateses, 211 els professionals, 92 voluntaris/es i 7 milions d’euros de pressupost alguns dels indicadors de l’activitat que Aproscom ha desenvolupat durant l’any 2017.

Des de l’entitat es continuen desenvolupant activitats que generen oportunitats d´inserció sociolaboral per als joves amb discapacitat intel·lectual a  través de programes de formació dual que combinen la formació amb l’ocupació en entorns laborals reals i que els ajuden a millorar les seves capacitats i a trobar una sortida al seu futur. També  s´ha ampliat el servei de Suport a l´Habitatge, que fomenta l’autonomia i la vida independent de les persones, s’ha fet una passa més cap a la inclusió a la comunitat, anant a les escoles per explicar als alumnes la discapacitat i quina és la missió de l’entitat, i s’ha donat continuïtat al projecte SOM-RIU pels pobles, projecte que persegueix donar visibilitat a les capacitats de les persones amb diverses necessitats de suport. 

L’ enfocament global en la persona i la inclusió és la línia de model d’organització que volem que sigui Aproscom Fundació i per aquest motiu, durant el 2018, continuam treballant.


www.aproscom.org
www.facebook.com/aproscomfundacio