Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 6068
Per a la família de l'Orient sempre seràs un referent.


És molt difícil i complicat escriure una carta d'aquesta mena, dedicada a una persona que representa tant en la nostra vida.

Ses teves paraules sempre varen ser “jo no soc ningú aquí”: ai Toniet, saps que n’anaves, d'errat!!!! És ben cert que ses persones i ses coses se valoren més quan ja no se tenen, però a tu t'enyoram des del minut 1 d'aquell fatídic dia.

Pot ser que, per a la gent que no tenia el plaer de conèixer-te tant com noltros, tenies planta d'estirat, de "borde", però no era així. I tots noltros ho podem corroborar, l’únic cert és que quan estaves segur d'alguna cosa, no hi havia manera de doblegar-te, defensaves encaridament els teus arguments i això no és res dolent, ans tot el contrari.

Per a la família de l'Orient sempre seràs un referent. Per a tu l'Orient no era només el teu lloc de feina, era el negoci d'unes persones a les que apreciaves moltíssim i que elles t'apreciaven i te valoraven a tu, eren els teus amics, els teus germans grans, i tu n’eres el seu. Eres la seva ma dreta, la persona en la que dipositaven tota la seva confiança.

I per als companys també tenies ma esquerra, sabies com tractar a cada un de noltros i, si te contàvem algun problema, sempre escoltaves i rebíem algun consell teu.

També eres alegre, molt poques vegades te vàrem veure realment enfadat. Potser sí que algun cop tenguéssim alguna petita discussió, però amb tu era complicat enfadar-se...o mos deies alguna "putada", o mos feies alguna broma, o mos cantaves i ballaves el teu "Amante, bandido"...són tants records...

I per acabar, encara que no fossis una persona massa sociable, eres un GRAN AMIC dels teus amics, un GRAN COMPANY de feina i una GRAN PERSONA.

I volem ressaltar sobretot l'AMOR INCONDICIONAL que senties per la teva dona, el PARE EXEMPLAR i ORGULLÓS dels seus fills, i també MOLT BON FILL I NET, sempre vares respectar i ajudar als teus pares i als teus padrins.

Per tot això, pots estar molt tranquil i agafar-te aquest més que merescut descans. T'ESTIMAM, TONI, I SEMPRE ESTARÀS AMB NOLTROS.

ELS TEUS COMPANYS DEL CAFÈ L'ORIENT