Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 720
Al Programa electoral de Guanyem, candidatura de la qual forma part EU, ja proposàvem mesures d'aquest tipus.


El divendres 3 de febrer, al teatre de Capdepera, Antonio Muñoz, del GOB i Miquel Mir, director general d'Espais Naturals i Biodiversitat del Govern de les Illes Balears van ser els ponents d'una taula rodona on es va tractar la possibilitat d'incloure alguna zona natural del municipi de Capdepera dins el Parc Natural del Llevant.

Com no podia ser d'altra manera, des d'EU de Capdepera veiem amb molt bons ulls i ens genera molta il·lusió, que el representant del Govern assumeixi una proposta dels ecologistes dirigida a protegir els espais naturals amb especial valor paisatgístic i a conservar els recursos naturals. Recordem que el nostre programa també inclou directrius de gestió amb transparència, participació ciutadana i sostenibilitat del model productiu.

Estem molt satisfets de què es vulgui portar endavant aquest projecte d'ampliació del Parc, així com a tots els que actualment ja treballen per conservar el medi ambient, en l'ordenació i el manteniment de l'actual parc, així com a les tasques de neteja de camins, prevenció i promoció d'un model productiu alternatiu, amb activitats als espais naturals respectuosos amb el medi ambient entre d'altres, generant fonts de treball sanes que creen riquesa i valor al nostre poble.

A més fer esment que projectes d'aquestes característiques són no només un petit gran pas cap a la cura del Medi Ambient, sinó també una sana mesura que garanteix la prevenció d'il·legalitats de la construcció i especulació immobiliària, model de la corrupció i impunitat urbanística i manca de transparència que nosaltres rebutgem completament.

Esperem ajuntar forces i consens per poder dur a terme junts la millora del nostre municipi i del conjunt de les Illes Balears.