Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2028


 

Cruz Roja Capdepera desenvolupa, des de fa un temps, una nova activitat a través del projecte d’Ajuda a Domicili Complementària. Voluntaris de l’entitat realitzen mobilitzacions i acompanyaments a gent gran a centres sanitaris per cites mèdiques, administracions, establiments bancaris o comercials, o a activitats d’oci (principalment organitzades per Creu Roja). Aquest servei va dirigit a persones majors del municipi de Capdepera, i és gratuït. La sol·licitud es fa a través dels telèfons 902 222 292 o el 971 211 562, a través dels quals la persona es comunica amb el Centre de Contacte de Creu Roja i pot fer la seva petició d’acompanyament.

A través d’aquesta activitat Creu Roja Capdepera dóna resposta a aquelles persones majors amb poca mobilitat, manca d’autonomia, o manca de xarxa socio-familiar per realitzar desplaçaments.

Els voluntaris, per la seva part, s’encarreguen d’atendre les telefonades del Centre de Contacte, organitzar els acompanyaments i realitzar-los, així com atendre qualsevol altre demanda que pugui derivar d’aquests contactes de proximitat, a més de dur un seguiment dels casos atesos.

Per a més informació del servei o per fer-te voluntari: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 871 203 166 / 600 409 966.