Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2058
El GOB demana als Reis d'Orient rigor pel govern Armengol




El GOB ha demanat reiteradament al Govern de Francina Armengol que posi remei al desgavell territorial, urbanístic i turístic que deixà el Govern Bauzá.

 

En resposta a les nostres peticions, han declarat públicament que fan seves les peticions ecologistes, que el GOB presentà en forma d’Iniciativa Legislativa Popular aquest mateix any 2015.

Perquè els consellers del PP Carlos Delgado i Gabriel Company deixaren un llegat molt perniciós pel territori i pel medi ambient balear. Les seves lleis urbanístiques, turística i agrària faciliten projectes que poden desfigurar encara més les nostres illes. El remei que el GOB demana al Govern Armengol és la derogació d’articles i disposicions concretes d’aquestes lleis del Govern Bauzá.

Ara que els Reis d’Orient duran regals als nins i les nines de les Illes Balears, el GOB els demana que Govern Armengol rebi un cofre ben ple de rigor, compromís amb el territori i bon govern amb els que complir les seves Promeses electoral i derogar els articles més perniciosos de les lleis Bauzá.

Per fer-los les coses fàcils, aquí tenen una bona llista de derogacions i modificacions urgents de les lleis del Govern Bauzá: