Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2031


El Sr. Fernàndez, amb la seva irresponsabilitat, l’únic que fa ara mateix és perjudicar Capdepera








 
Fa pocs dies el Sr. Fernàndez va carregar públicament contra els responsables de la Conselleria de Turisme, Innovació i Recerca pel suposat retard en les obres del Passeig Marítim de Cala Rajada. Resulta, però, que l’Ajuntament de Capdepera no va remetre a la Conselleria fins el 19 de setembre de 2015 –ara fa un mes- l’autorització per disposar de la zona de servitud de Costes. Amb anterioritat fins a tres informes de la Conselleria -setembre i desembre de 2014, i març de 2015- destacaven la necessitat d’acreditar per part del Consistori la disponibilitat de la totalitat dels terrenys objecte del projecte. Per tant, fins a final d’aquest passat setembre la Conselleria de Turisme va estar a l’espera de la documentació pendent de remetre per l’Ajuntament per així seguir amb la tramitació del projecte.

Per altra banda s’ha informat repetidament a l’Ajuntament de Capdepera que la Conselleria ha de fer front a un col·lapse administratiu heretat del PP i a la falta de mitjans humans, concretament d’arquitectes, per tramitar amb diligència la multitud de projectes de reforma pendents, tant públics com privats. Se li ha explicat que és materialment impossible que aquest projecte s’executi aquest hivern.

En la mateixa situació que Capdepera s’hi troben més d’una quinzena de municipis turístics de les Illes Balears, que tampoc veuran executats els seus projectes aquest hivern. Les explicacions oferides per la Conselleria han estat enteses i acceptades per tots els afectats, entre ells alguns batles del PP i també empresaris particulars. Però el Sr. Fernàndez, a més d’enviar tard els informes que li reclamaven, ha optat per carregar contra els responsables de la Conselleria de Turisme i faltar al respecte al Vicepresident, Biel Barceló. En definitiva, el nostre Batle, per tapar la seva ineficàcia, creu que la millor opció és enfrontar Capdepera, de forma irresponsable i injustificada, a bona part del Govern del qual el seu partit forma part.

És inexplicable que el nostre Batle, utilitzant el Departament de Comunicació que pagam tots els gabellins, es dediqui a atacar directament el vicepresident del Govern que presideix el seu partit. I més vergonyós resulta que tot plegat té lloc després que a la passada legislatura el batle de Capdepera no alçàs la veu contra cap Conseller ni alt càrrec del PP a pesar de les retallades aplicades. Tot el contrari, li va faltar temps per fer-se fotos amb el Sr. Bauzà per promocionar el Hyatt de Canyamel.

En definitiva, tenim un batle irresponsable que amb la seva actitud l’únic que és perjudicar els interessos del poble.      

MÉS per Capdepera