Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2291
   


Responsabilitat no és un terme que signifiqui deixar-se pressionar, ni per l'actual equip de govern ni per la resta de grups de l'oposició, ni tampoc pels diferents col·lectius que representen la societat gabellina. El Partit Popular de Capdepera, per sort, té criteris propis, sap distingir el que és una posada en comú per a realitzar qualsevol projecte o normativa municipal sempre de front i sense moviments estranys de les males arts de la vella política.

Dia 1 de setembre, en junta local, vam decidir donar la nostra abstenció perquè es pogués dur a terme tant l'arranjament de les cunetes de l'avinguda Joan Carles I, com també diverses millores en el clavegueram del municipi. Vam decidir també donar el nostre vot afirmatiu per a la realització de la senyalització de camins senderistes i la nostra frontal oposició a la realització d'un pseudoprojecte de pèrgola per a taxis, perquè a dos dibuixos i un croquis d'una estimació del cost de les obres no se li pot dir altra cosa que pseudoprojecte. Ja vam posar l'èmfasi, en comissió informativa, que una pèrgola de la mida que vostès tenien programada anava a canviar la fisonomia de la plaça dels pins, a més de portar una petita sorpresa, incloent un nou espai per a la parada de el tren turístic. Aquesta negació a aquest pseudoprojecte de pèrgola és la causa de no haver comptat amb la nostra formació per part del PSOE (formació governant) per al seu estudi. Ara ja han de saber que van decidir governar en minoria i que és l'hora que des del PSOE deixin de prometre en solitari la posada en marxa de projectes de qualsevol índole sense comptar amb el suport de cap altra formació política. Ara no donin la culpa a les diverses formacions que formem l'anomenada oposició, mirin al seu interior i reflexionin en què han fallat. Des del primer minut, ja el dia de la formació del nou consistori, recordi que li vaig dir que tenia dos objectius, i un d'ells era llevar les espines que hi ha entre les nostres formacions (PSOE / PP) aquí a Capdepera, i per a això necessit la seva ajuda, necessit que ens faci partícips de la vida diària del seu equip de govern.

Com hauran pogut constatar, en el ple de dia 3 de setembre, vam canviar el vot per a la senyalització de camins senderistes. De dia 2 a dia 3 de setembre el nostre vot va passar de ser afirmatiu a negar-nos a dur a terme aquesta senyalització en aquest moment. El motiu: pressions fosques en el projecte de la pèrgola, externes a l'equip de govern, de les quals vostè, senyor alcalde, no n'és responsable, però que hauria de controlar si és que també està per la feina d'anar llevant espines.

Per a tot aquell que es vegi al·ludit en el tema de les pressions, li dic el mateix que li he dit anteriorment al senyor alcalde, de cara: acab de començar el meu esdevenir polític en aquesta legislatura com a cap municipal del Partit Popular, i començ ha estar cansada de tanta trama oculta. Diàleg no és sinònim d'imposició.

I en un altre ordre de coses, he de comunicar-li a la formació MÉS que sí, que a aquest equip de govern li hem acceptat els sous, perquè el Sr. Alcalde ens va assegurar que el treball entre àrees seria compartit entre els diferents regidors, però recordin que ara ens hauran de demostrar que se'ls guanyen, si no els proposaré una rebaixa d'aquests sous. No es confonguin, una cosa és posar seny i l'altra és deixar-se prendre el pèl.

 

Maribel Vives Liberal (Portaveu Partit Popular Capdepera)