Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2528
Ha estat 13 anys regidor d'ES GRUP. El substituirà la nº 4 de la candidatura, Marga Rico
.

A continuació, el comunicat:


La Junta Executiva de ES GRUP va decidir aceptar la renúncia de Mateu Melis al càrrec de Regidor al nostre Ajuntament.

Després de 13 anys ininterromputs a la primera línia política municipal, pens que ha arribat el moment de donar pas a nova gent, amb noves idees i noves maneres de fer. Han estat anys on la vida política municipal no s’ha caracteritzat precisament per la seva senzillesa. He format part d’un govern en minoria, he estat a l’oposició, he format part d’un altra govern amb una majoria estable, on cada periode ha tengut les seves coses bones, les no tan bones, però en tots ells he donat tot el que he pogut o el que he sabut per desenvolupar la meva tasca com a representant del poble el millor possible.

Vull agrair publicament a totes les persones que m’han ajudat en aquest etapa de la meva vida, tant als companys del meu partit, com als regidors i batles d’altres partits que m’han aconsellat en moltes ocasions, a tots els funcionaris i funcionàries de l’Ajuntament i molt especialment al suport i comprensió que he rebut sempre de la meva família.

Assumirà el relleu a l’Ajuntament na Margalida Rico Sanz, persona que ha estat sempre vinculada al partit, que te molta il·lusió i ganes de fer feina per al seu poble i que, malgrat no tenir experiència en política municipal, està sobradament preparada per assumir el càrrec i aportar moltes coses positives al municipi."



Mateu Melis
Portaveu d’Es Grup