Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2697
En relació al concert de Carmina Burana a sa Torre Cega





 




Des de l’Associació Amics de l’Escola de Música de Capdepera volem expressar la nostra sorpresa per la polèmica sorgida a causa de la celebració del pròxim concert de dia 5 de juliol a can March; per aquest motiu ens agradaria remarcar que tots els doblers recaptats a partir de les entrades dels concerts van sempre i en la seva totalitat destinats a benefici de l’Escola de Música i dels seus alumnes, això és: ajudes als estudis, compra i/o arranjament d’instruments i material musical, organització de cursets, etc.

El concert de dia 5 de juliol, que comptarà amb la col·laboració conjunta de la Coral S’Alzinar, de l’Orfeó Artanenc, dels Xeremiers d’Artà i de la Banda de Música de Capdepera, està englobat dins el cicle de concerts “A la llum de la lluna” que l’Associació Amics de l’Escola de Música organitza des de l’any 2011 als jardins de la Torre Cega, sempre amb la col·laboració desinteressada de diferents artistes i agrupacions musicals, gabellins o no, però amb forta vinculació al municipi de Capdepera.

Amb aquest escrit volem reiterar una vegada més que el finançament de la nostra Associació prové bàsicament de l’organització dels diferents concerts que l’Associació té establerts al llarg de l’any.

Esperam així concloure la polèmica suscitada, ja que el nostre únic objectiu és ajudar als talents musicals del municipi i contribuir en la mesura de les nostres possibilitats a la cultura musical gabellina. És a la consecució d’aquesta finalitat darrera cap a on van encaminats tots els nostres esforços.

Per finalitzar, voldríem agrair a totes les persones i entitats que han col·laborat i col·laboren amb nosaltres la seva inestimable ajuda al llarg de tots aquests anys.


JUNTA DIRECTIVA DE L’ ASSOCIACIÓ AMICS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE CAPDEPERA