Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2507

" El pacte ja l'hem realitzat amb la nostra candidata Maribel. El partit a Capdepera aporta un projecte per al nostre municipi i ella aporta el seu estil: humilitat, cordura, diàleg i saber escoltar ..."





 

Efectivament, com vostè ens comenta, Sr. Fernández, la partida pressupostària que es venia executant per al manteniment de les carreteres i camins ascendia a una quantitat entre 300.000€ i 500.000€ bianuals. Explicat a l'estil de la vella, que per cert mai falla, hi ha una diferència d'entre 300.000€ i 100.000€ a favor de les arques municipals. Aquesta ha estat la primera pedra que vostès (PSOE) han posat cap a la privatització de la brigada municipal, que per cert és del millor que té l'Ajuntament. Aquí, des del Partit Popular, defensam aquesta humil brigada, perquè és un servei que funciona, tal com funciona l'Escola de Música municipal, i que com la formació MÉS, ens temem que, si no ho paren els nostres conciutadans a les urnes del 24 de maig, també serà privatitzada.

De la concessió de serveis del cementiri, els vàrem dir públicament que el truc camina en els 30.000€ de taxes anuals, quan en aquests últims anys no ha arribat ni a la tercera part. A qui pretenen enganyar? Aquesta concessió fa olor d'abocador municipal, com totes les que realitzen vostè Sr. Fernández i el seu partit el PSOE.

Diu que les distintes formacions es miren de reüll, unes a les altres, i totes el PSOE, però li recordam que en el Partit Popular de Capdepera no miram de reüll a ningú, miram a la cara, no ens fa por mirar a la cara, vam governar en la legislatura 2003/2007, amb un pacte amb Es Grup, en minoria, i a diferència d'aquesta la seva legislatura, aquella va ser tranquil·la, vam governar des del diàleg amb l'oposició, sense intrigues palatines ni cadàvers polítics pel camí.

Per cert, ja veim que estan instal·lats en l'atac de nervis. Suposen moltes coses. Ai si no haguessin aplicat la política del fuet (mano i ordeno ) per a tots, per als nostres conciutadans, per a l'oposició i per als seus socis de govern (aquests sí que s'han deixat flagel·lar i mereixen un capítol apart)!

I per si els preocupa, ja els confirmam que xerram amb Es Grup, amb la formació MÉS, i que xerrarem amb el PI de nova creació. Som respectuosos i els donarem temps, i xerrarem amb la formació Guanyem Capdepera, de la qual no sabem res i poca cosa tenim en comú.

El pacte ja l'hem realitzat amb la nostra candidata Maribel. El partit a Capdepera aporta un projecte per al nostre municipi i ella aporta el seu estil: humilitat, cordura, diàleg i saber escoltar (i la gent “gabellina“ ho sap  i vostès estan nerviosos). Precisament per aquest estil, vostès no volen pactar amb nosaltres.

  

PARTIT POPULAR DE CAPDEPERA

 P.D.: Deixin-se de boscos i primaveres.