Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1914
El departament de Medi Ambient ha tornat a posar en marxa una campanya per a fomentar el reciclatge i evitar l’abandonament de voluminosos al carrer.  







Per una banda, al nucli urbà de Capdepera, els tècnics han repartit un recordatori de la recollida porta a porta que consisteix en una guia de reciclatge i una carta explicativa. Per tal de facilitar la separació dels residus, l’Ajuntament regala un 'kit' de recollida selectiva per a cada habitatge i un imant amb els dies i horari de recollida.

Per l’altra, a tot el terme municipal han repartit un tríptic del Consell de Mallorca on s’explica què s’ha tirar a cada iglú i la ubicació i horaris de la deixalleria de Capdepera.

A més de la campanya de reciclatge, també incideixen en l’abandonament de residus voluminosos per evitar que la gent els deixi al costat dels contenidors i els porti directament a la deixalleria. L’Ajuntament disposa d’un servei gratuït de recollida a domicili de mobles, objectes voluminosos i restes de poda (971563422). En cas de necessitar aquest servei, cal acordar prèviament amb l'empresa el dia de recollida abans de treure els residus al carrer.


 Aquests són els fulls informatius: