Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2107
Qui som Ganemos/ Guanyem Capdepera?









Ganemos/ Guanyem Capdepera es va llançar al nostre municipi seguint el model que Guanyem Barcelona va presentar al juny d'aquest any. S'agermana amb Guanyem Mallorca i altres Guanyem locals.

Guanyem Barcelona es comença a gestar a la ciutat de Barcelona fa aproximadament dos anys, promoguda per Ada Colau de la PAH i altres activistes socials, entre ells el 15M.

També es van unir a aquesta iniciativa pel bé comú i la convergència de les forces que portaven anys lluitant pels drets socials: partits polítics, associacions, sindicats, tècnics i ciutadans independents.

Tots ells deixant les seves sigles a part, donant suport amb la seva experiència i amb els seus mitjans, units en un projecte comú per a la recuperació del seu ajuntament al servei de tots els ciutadans.

Actualment s'han unit a Guanyem Barcelona: ICV, Esquerra Unida i Alternativa, Podemos Barcelona, la Trobada Popular Municipalista (TPM), Procés Constituyent i el Partit X, entre altres associacions i ciutadans independents.

I recalquem s'han unit a la plataforma guanyem Barcelona i no han creat coalicions amb la plataforma. Recordem que la plataforma és un espai que integra partits i persones, no un partit convencional. Aquest és el motiu pel qual no vam aprovar en guanyem Capdepera la proposta de coalició amb Més no és altre que aquest, com a model de guanyem Barcelona seguim i creiem en el principi que ells van assumir:

"No volem ni una coalició ni una simple sopa de lletres. Volem defugir les velles lògiques de partit i construir nous espais que, respectant la identitat de cada un, vagin més enllà de la suma aritmètica de les parts que els integren. "Guanyem Barcelona.

Més nomena Esquerra Unida com a líder de la plataforma guanyem a Capdepera, i nosaltres ens preguntem:

Serà perquè és l'únic partit que ha estat capaç de superar aquest tabú polític que suposa abandonar unes sigles i que valora que la causa s'ho mereix ja que es tracta d'aconseguir un front convergent d'esquerres que treballi realment pels interessos dels habitants de Capdepera ?

Quin partit polític actual a Capdepera, que no sigui Esquerra Unida, té la capacitat de ser tan flexible, tan democràtic que permet abandonar unes sigles per probar amb el major nombre de partits polítics, associacions, ciutadans independents, etc. d'ideologia afí, pel bé comú de tots aquells ciutadans que pateixen les mesures d'ajust en el nostre municipi?

Insistim guanyem Capdepera està obert a TOTS aquells que vulguin defensar els seus drets per sobre d'unes sigles, a TOTS aquells que de manera honesta i democràtica vulguin unir la seva experiència, recursos, bagatge i militància, a TOTS aquells que vulguin fer-se càrrec del nostre poble i canviar des de dins la manera de gestionar-lo.

 

Guanyem / Guanyem Capdepera