Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2902
Ja fa dos mesos que la Comissió dels Reis fa feina de valent per a coordinar i preparar l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient 2015 i volem aprofitar aquesta primera aparició per agrair la confiança que el poble ha dipositat en la nostra tasca, que ens va fer mereixedors del premi Cap Vermell 2014.



Per això amb aquest escrit vos presentam les NOVETATS del programa d'enguany.

En aquests últims anys s'ha treballat molt en l'arribada dels Reis al port de Cala Rajada dia 5 de gener. No obstant això, tenim una tasca pendent amb l'adoració del nin Jesús a Capdepera. Per aquest motiu, enguany la Comissió està treballant per a presentar un nou format de l'acció del Betlem vivent a la plaça del Sitjar. Hi volem afegir animals utilitzant tota la plaça i, així, crear un nou espectacle per als veïns del municipi en un moment molt representatiu dels Reis Màgics, com és l'adoració al Bon Jesús.

Per fer-ho possible necessitam col•laboradors que ens deixin els seus ANIMALS: ruc, cabres, ovelles, gallines, conills…, que seran els nous actors d'enguany.

No es descarta també la necessitat de figurants (vestits de pagesos): hortolà, pastor, àngel, Bon Jesús,... i fins i tot, objectes representatius com una taula de matances, pastera, o d'altres objectes de la festa.

D'altra banda, volem informar-vos que el mateix dia 5 de gener la Comissió també posarà a disposició de tots els veïns un servei de BUS GRATUÏT que connectarà els nuclis de Capdepera i Cala Rajada. I, a més, hi haurà xocolatada a la plaça de l’Orient per fer l'espera més amena.

I, finalment, després de l'adoració els infants podran fer-se les fotografies de família amb els Reis, patges i les seves carrosses a la Plaça de la Constitució.

OBJECTIU:

Gaudir d'una nit de Reis entranyable, passant moments d'alegria i emoció en bona companyia, i en uns marcs envejables com són el port de Cala Rajada i el centre de Capdepera, amb la il•lusió de veure els carrers de Cala Rajada i Capdepera plens de gent el dia 5 de gener a partir de les 17h.

Esperam que us agradin les NOVETATS del programa de Reis d'enguany.

Restam a l'espera de rebre notícies per part dels col•laboradors.

Contactar al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Volem agrair una vegada més les aportacions econòmiques rebudes que fan possible poder organitzar aquesta festa i millorar aquests dies tan esperats pels nostres infants.