Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1526
 


Des del Partit Popular de Capdepera volem donar les gràcies a Joan Ferrer (Joan Prebe) pels 20 anys de dedicació incansable de treball per al municipi de Capdepera.
 
Per la incondicional ajuda de molts de la junta que li van donar suport en les seves campanyes tant de partit com a nivell local.
 
Persona incansable, lluitadora, que quan va assumir l'alcaldia de l'Ajuntament, va aconseguir ser un dels alcaldes que, estant en minoria, va ser capaç de portar i executar projectes importants, com la Residència de sa Font de sa Cala, noves millores d'adequació al Poliesportiu, l'escoleta, ampliació dels col·legis públics, parcs públics, millores mediambientals, posada en marxa de diferents associacions municipals, etc.
 
Des de la Junta Local del PP de Capdepera, agraïm a tots els habitants del nostre municipi la confiança dipositada en Joan Ferrer i el seu equip, durant les últimes tres legislatures, aconseguint que fos la llista més votada a les eleccions locals.
 
La Junta Local agraeix a Joan la dedicació que ha tingut en l'administració del Consistori, tant quan governava com estant a l'oposició, preocupant-se d'estar al dia en totes les qüestions referents al municipi, informant-se i buscant sempre la solució més adequada per als habitants d'aquest poble. Igualment, li estam agraïts per ser tan bon polític, bon company, amb un comportament ètic en els moments difícils en què estam immersos en aquests temps.
 
Li desitjam en la seu nou camí tot el millor del món, ja que ens consta que amb la seva tenacitat i empenta, segur que serà capaç de portar qualsevol projecte a bon terme. Molta sort i tot el nostre suport per al que necessiti.
 
Junta Local del PP