Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 3336
Beques, pràctiques i informació diversa que hem rebut







   

•       Programa de Beques de la  Fundació ONCE
Amb l'objectiu d'oferir nous suports a l'alumnat universitari amb discapacitat, la Fundació ONCE ha posat en marxa per primera vegada un nou programa de beques, amb el qual pretenen donar suport a la mobilitat internacional, l'educació de segon cicle i les pràctiques acadèmiques externes.

El destinataris d’aquestes beques i ajudes previstes en el programa son tots els / les estudiants i titulats / des universitaris / es que tinguin nacionalitat espanyola i una discapacitat legalment reconeguda igual o superior al 33% i que reuneixin les condicions establertes en les bases de la convocatòria. El termini d’inscripció al programa és del 16 de juny i el 20 de setembre.

Podeu consultar les diferents beques així como les bases d’aquest programa al següent enllaç: http://becas.fundaciononce.es


•       Uniempren
Uniempren és una plataforma desenvolupada amb el finançament del Ministeri d'Educació, en el marc del Programa d'Atenció Integral i Ocupabilitat dels estudiants universitaris, la finalitat de la qual és promoure i incentivar l'autoocupació dins la comunitat universitària. Des de la plataforma pots aconseguir el finançament que necessites per desenvolupar el teu projecte i tirar-lo endavant, trobar aquest / a soci / a que necessites per completar el teu equip humà i també col • laborar perquè un altre projecte tiri endavant aportant finançament a aquest.

Podeu veure amb més detall tots els serveis que ofereix a través d’aquest link: http://www.uniempren.es/


•       Pràctiques a Londres
A continuació vos adjuntam un enllaç per anar a fer pràctiques no laborals a Londres, per si vos interessa: www.miprimadelondres.com.


•       Pràctiques educatives en l'àrea de comunicació de BBVA
BBVA Espanya ofereix  pràctiques remunerades a l'Àrea de Comunicació per estudiants o recent  llicenciats en  Comunicació i  Imatge, Periodisme o  Postgraus relacionats.  Consultau les condicions al següent enllaç: http://universidad.es/es/noticias/anuncios-y-convocatorias/practicas-educativas-en-el-area-de-comunicacion-de-bbva.


•       Beques Europees Fundació Acadèmia Europea de Yuste 2014
Dirigides a estudiants europeus o americans que estiguin preparant una tesi doctoral en Història, Ciències Polítiques, Economia, Dret i altres disciplines de les Ciències Humanes i Socials. Podeu obtenir més informació: http://www.injuve.es/convocatorias/becas/becas-europeas-fundacion-academia-europea-de-yuste-2014


•       Lectors d'espanyol per al curs 2015-2016
S’ofereix a professors d'anglès l'oportunitat de complementar la seva formació professional i conèixer a fons la cultura americana a través de la realització d'un lectorat d'espanyol en una universitat o "college" nord-americà alhora que s'estudien 2 o 3 assignatures. A continuació hi trobareu més informació: http://fulbright.es/convocatorias/ver/1441/lectores-de-espanol/2015-2016