Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2057
    “MÉS per Capdepera demana, altra vegada, una reunió urgent per tractar l’assumpte d’ocupació de via pública”   





  
 Moció per a un referèndum sobre el model d'Estat. Des de MÉS ens congratulam que sortís endavant la nostra moció per demanar un referèndum sobre monarquia o república. Entenem que ha arribat el moment que la gent pugui decidir lliurement aquest aspecte i que no s’ha de tenir por que les persones i els pobles puguin exercir amb naturalitat el seu dret a decidir sobre totes les qüestions importants.

  Brutícia a Vila Roja. En el Ple vàrem demanar sobre la brutícia existent a alguns carrers de Vila Roja, per excrements de cans i que fa setmanes que no es retiren. Tornam demanar a la regidoria de Medi Ambient que controli les freqüències d’agranada i que es facin correctament.

   Comissió urgent sobre ocupació de la via pública. Des de fa mesos, a MÉS venim denunciant el descontrol existent pel que fa a la instal·lació a la via pública de taules, cadires i altres estris per part de bars, restaurant i comerços a determinades zones. L’actual ordenança resulta obsoleta i no es compleix. Fa més d’un any que esperam ser convocats per a tractar el tema i consensuar quins espais es poden ocupar, zona per zona. No sabem quins són els criteris actuals però allò cert és que hi ha alguna plaça del municipi on l’espai per als vianants s’ha reduït de forma dràstica sense que l’equip de govern hagi fet res per evitar-ho. Exigim novament, a la regidora de Vies i Obres, que ens convoqui per parlar del tema.

   Galeres. Demanam a la regidoria de Medi Ambien un major control sobre els propietaris i menadors de galeres, aquest estiu, per a evitar que es produesquin situacions de maltractament o de manca de cura als cavalls, com sembla ser que es donaren l’any passat, atesos els expedients oberts pel Govern. Des de MÉS per Capdepera estarem molt al cas. 

  MÉS per Capdepera