Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1789
 

El millor que li pot passar a aquest municipi i als seus ciutadans és que acabi aquesta legislatura i se'n pugui començar una altra amb una altra gent i unes altres idees 

  Després de la confirmació del cessament del regidor Sebastià Sureda (PSOE) i la renúncia de la regidora Catibel Llabata (UCAP), des de MÉS per Capdepera pensam que el millor que li pot passar a aquest municipi i als seus ciutadans és que acabi aquesta legislatura i se'n pugui començar una altra amb una altra gent i unes altres idees.

  Pareix evident que els motius al·legats pel Batle en el Ple per justificar aquestes decisions no són els reals i que en realitat aquestes renúncies amaguen fortes discrepàncies internes.

 Cal recordar que amb aquests dos regidors ja en són sis els que o bé han renunciat o bé han estat cessats des de l'inici de la legislatura: Bartomeu Alzina (PSOE), Xavier Abril (PSOE), Gabriel Torres (UCAP), Joana Llull (UCAP), Sebastià Sureda (PSOE) i Catibel Llabata (UCAP).


 Tot plegat demostra que el pacte PSOE-UCAP, que va arribar al poder mitjançant una moció de censura i que havia d'oferir estabilitat a l'acció de govern, al final s'ha convertit en un espectacle lamentable, fruit de guerres internes entre els partits que integren el pacte i fins i tot entre els membres d'un mateix partit.

 Aquesta situació l'únic que està provocant és una enorme inestabilitat, paràlisi a l'acció de govern i, en definitiva, la pèrdua d'uns anys valuosíssims per fer avançar aquest municipi en quasi tots els camps -turisme, petit comerç, joventut, cultura, festes... El pitjor, en qualsevol cas, és la imatge que s'està traslladant, als ciutadans de Capdepera i Cala Rajada, dels seus representants polítics i que costarà molts d'anys de refer. La tasca que espera als propers governants per recuperar el terreny perdut serà ingent.


Capdepera, 18 de febrer de 2014.

MÉS per Capdepera