Ahir dimarts, 3 de desembre, va tenir lloc a Capdepera la xerrada sobre la Lomce (Ley Organica para la mejora de la Calidad Educativa) creada pel ministre Wert i aprovada el passat 28 de novembre, a l'espera de la seva publicació al BOE.
La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca (FAPA www.fapamallorca.org ) va explicar als presents les diferències sobre la llei educativa vigent fins fa una setmana i els importants canvis que suposen per als nostres fills l'aprovació de la LOMCE, aprofundint en els canvis des de Primària fins a Secundària, sobre el paper dels docents, directors, les famílies i els Consells Escolars de cada centre, i l'important canvi que suposarà el paper de cadascú dins el sistema educatiu.
 

L'acte va despertar molt d'interès entre pares i mares del nostre municipi i la Sala Polivalent del Teatre de Capdepera va quedar petita per escoltar una excel.lent ponència àgil i entenedora. L'interès i preocupació de les famílies davant dels inminents canvis educatius va quedar clar també en l'alta participació del públic durant la xerrada, amb constants qüestions i reflexions als ponents. L'acte el van organitzar les tres APIMA del municipi, CEIP s'Auba, CEIP s'Alzinar i IES Capdepera.
 
Aquí teniu links d'interès sobre la LOMCE que la pròpia FAPA posa al servei de tothom.
 
 



Apima s'Auba