Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1559
Divendres, dia 29 de novembre, hi ha a Manacor la jornada anual de portes obertes al col.legi d'advocats, de 9,00h a 15,00h.

Vuitanta missèrs atendran consultes personalitzades i gratuïtes. També hi participen els advocats de Capdepera.


Aquesta iniciativa del Col·legi d'Advocats de Balears cerca apropar la figura del lletrat a la ciutadania, difondre la cultura de la prevenció jurídica i sensibilitzar la societat sobre la consulta prèvia als advocats. La jornada de portes obertes serà la cinquena que se celebra a Inca, Maó, Eivissa i Manacor, i la vuitena a Palma. La seu del Col·legi d'Advocats a Manacor és al carrer Muntaner 11 i el telèfon és 971 179 405.

El Col·legi d'Advocats insisteix en la importància de consultar a aquests professionals qualsevol tipus de dubte legal, amb vista a evitar futurs conflictes i els desgasts econòmics dels plets. "La gent ha de saber que l'advocacia és una professió accessible i imprescindible en la defensa dels drets dels ciutadans i que la seva tasca pot contribuir de forma determinant a evitar que un conflicte s'enquisti i arribi als tribunals", ha afirmat Joan Font , degà del Col·legi d'Advocats.


Es resoldran les consultes juridiques que els ciutadans vulguin fer a totes les seus dels col·legi a Mallorca, Menorca i Eivissa. Las seus a Mallorca son a Palma, Inca i Manacor.

Servei cobert per missers voluntaris.

Pàgina web del col.legi  www.icaib.org