inici

Cap Vermell

Jornada de portes obertes al col.legi d'advocats de Manacor

Divendres, dia 29 de novembre, hi ha a Manacor la jornada anual de portes obertes al col.legi d'advocats, de 9,00h a 15,00h.

Vuitanta missèrs atendran consultes personalitzades i gratuïtes. També hi participen els advocats de Capdepera.


Aquesta iniciativa del Col·legi d'Advocats de Balears cerca apropar la figura del lletrat a la ciutadania, difondre la cultura de la prevenció jurídica i sensibilitzar la societat sobre la consulta prèvia als advocats. La jornada de portes obertes serà la cinquena que se celebra a Inca, Maó, Eivissa i Manacor, i la vuitena a Palma. La seu del Col·legi d'Advocats a Manacor és al carrer Muntaner 11 i el telèfon és 971 179 405.

El Col·legi d'Advocats insisteix en la importància de consultar a aquests professionals qualsevol tipus de dubte legal, amb vista a evitar futurs conflictes i els desgasts econòmics dels plets. "La gent ha de saber que l'advocacia és una professió accessible i imprescindible en la defensa dels drets dels ciutadans i que la seva tasca pot contribuir de forma determinant a evitar que un conflicte s'enquisti i arribi als tribunals", ha afirmat Joan Font , degà del Col·legi d'Advocats.


Es resoldran les consultes juridiques que els ciutadans vulguin fer a totes les seus dels col·legi a Mallorca, Menorca i Eivissa. Las seus a Mallorca son a Palma, Inca i Manacor.

Servei cobert per missers voluntaris.

Pàgina web del col.legi  www.icaib.org

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar