Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2460
DIA 20 DE MARÇ: JORNADA DE VAGA DEL SECTOR DOCENT I MANIFESTACIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA




L’assemblea general docent celebrada ahir a l’IES Pau Casesnoves d’Inca va decidir mantenir la segona jornada de vaga de demà dia 20 de març, davant l’actitud no negociadora de la Conselleria  d’Educació pel que fa a la retirada de la Llei de símbols, la Llei de convivència i autoritat del professorat o el Decret de tractament integral de llengües.

La jornada de vaga de demà va acompanyada d’una manifestació convocada per tota la comunitat educativa: sindicats (STEI Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO);  pares i mares (COAPA) i estudiants (Plataforma d’Estudiants de les Illes Balears).

Així mateix, es va decidir una nova convocatòria d’assemblea prevista per principi d’abril on es donarà continuïtat a les accions de protesta que tendran lloc al tercer trimestre.

Amb aquesta nova jornada de mobilitzacions el col·lectiu docent expressa el rebuig a les polítiques educatives del Govern de les Illes Balears i denuncia que estam en mans d’un Govern que ha estat, fins ara, incapaç d’escoltar les demandes que se li han fet des de tots els àmbits de la comunitat educativa i que s’ha mostrat del tot insensible a les necessitats reals del sector educatiu, després d’un curs i mig de mobilitzacions i d’una ciutadania que li reclama que posi en marxa les promeses electorals de les “autopistes de l’educació”.

Dia 20 de març tota la comunitat educativa dirà prou a les retallades en drets laborals i socials amb les manifestacions que tendran lloc a les quatre illes:

MALLORCA: Plaça d’Espanya

MENORCA: davant IES Ramis i Ramis

EIVISSA: Vara de Rei

FORMENTERA: concentració a la Plaça de la Constitució