Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 4280

Al voltant de la prohibició dels 50 km/h a l'autovia





    Benvolguts amics de Cap Vermell, permeteu-me un comentari d'una noticia vostra. Vaig llegir aquella notícia, més aviat imatge, en què un moneiot se'n reia de la senyal de trànsit (limitació de 50 km/h) que hi havia posat al principi de l’autovia Joan Carles I. No entenia el sentit de l’acudit. Sincerament no sabia a què venia, si la senyal l’han posada és perquè és necessària i perquè s’ha de complir, malgrat jo pugui pensar que a 70  ja anava bé.
   Idò sembla que més  o manco se compleix la nova limitació. Sempre n'hi ha que no fan cas, ni d'aquesta limitació ni de cap altra.
    I aquí és el motiu de la meva carta. Ja fa dos dies, que devers les nou manco un quart, de pujada a Capdepera, em vaig trobar en filera pel carril de la dreta, a 50 km/hora, vaja, com cal, mentre que per l’esquerra un cotxe de  la policia local ens va passar a tots  a bastant més de 50.  La primera vegada, jo vaig quedar estorat..., la segona, enrabiat. Ara ja entenc la foto.
    A això hi podríem afegir que n'hi ha qui aparquen un o dos vehicle sobre la vorera o enmig de la plaça Castellet, en vedats, o en zones de càrrega i descàrrega. No estaria gens malament predicar amb l’exemple.
  

Un conductor estorat