Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2096
 Benvolguts amics de Cap Vermell:

Després d'un llarg estiu,  ben sec i calorós, setembre ens ha dut pluges, moltes pluges. No sé si es tracta d'una impressió personal (ja veurem que ens diu Joan Esprititusanto, amb el seu resum) però crec que ha estat un més molt plujós.




  Afortunadament no hi a hagut gaire desastres (toquem fusta, encara no ha acabat la tardor), a diferència d'altres zones de Mallorca on les barrumbades  han fet molt de mal. Així i tot hi ha hagut moments amb pluja a voler, com mostra aquesta foto que us envio.  N'hi ha que diuen que el temps ha canviat, que s'ha tornat boig, però els vells diuen que aquestes pluges són normals a la Mediterrània en aquesta època.  Sembla que enguany fa un setembre com cal.
   La foto és del dijous a l'autovia Joan Carles I, després d'un fort xubasco, que no durà més de 10 minuts..
  Aprofit, per animar-vos,  gràcies pel que feis. Som un lector "diari" de Cap Vermell digital des de l'inici i crec que no perd vitalitat ni interés. No m'imaginava que passassin tentes coses a Capdepera i Cala Rajada com voltros publicau.  
   Perdoneu les faltes, no estic massa avesat a escriure en català.


Un lector diari





Nota de Cap Vermell
  Gràcies per la teva nota. Les vostres cartes, fotografies i col·laboracions fan de Cap Vermell una plana actualitzada dia a dia.