Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2251

 L'Ajuntament de Capdepera comunica que tot just conegut el tràgic accident de l'hotel Son Moll va posar en marxa un dispositiu màxim d'assistència i  tots els mitjans al seu abast.




L'Ajuntament de Capdepera vol fer saber a través d’aquest comunicat que tot just conegut el tràgic esdeveniment de l'hotel són Moll de Cala Rajada, ocorregut ahir, en el qual han mort quatre persones, es va posar en marxa des del propi consistori un dispositiu d’assistència amb tots els recursos màxims al seu abast.

El tràgic esdeveniment va ocórrer a les 8.30 hores i a les 8.50 hi van comparèixer la regidora de Serveis Socials, Virgínia Urdangarín: la tinent d'alcalde, Maria Orts; i el regidor d'Interior, Josep Gallego, per donar suport i gestionar tots els recursos disponibles per part de l'Ajuntament de Capdepera, tant sanitari com de protecció civil.

Tot seguit es va presentar al lloc el Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, juntament amb altres regidors. Es va procurar atenció psicològica als familiars, atenció sanitària i es va habilitar un lloc proper i cobert per atendre les necessitats i demandes del moment.

Es va facilitar també, entre altres requeriments, roba, aliments, i begudes. Es va habilitar l'Hotel l'Illot Park per a familiars afectats amb la col·laboració de l'associació hotelera de Capdepera, i es va prestar assistència del PAC de Capdepera.

Concretament, el dispositiu que va posar en marxa i va coordinar l'Ajuntament de Capdepera va comptar amb l'assistència de quatre psicòlegs, tres metges i diversos infermers, i a més es va habilitar també un establiment hoteler proper al lloc on es va establir l'assistència sanitària.

"Vam posar tots els mitjans que teníem al nostre abast, mantes, cadires, transport, tots els recursos possibles. Hi va haver també persones anònimes i voluntaris que van prestar la seva ajuda", afirma Virgínia Urdangarín.

Així mateix, es va disposar dins d'aquest dispositiu d'un transport per al trasllat dels familiars des de l'aeroport.

L'Ajuntament, a més, vol fer saber que el dispositiu segueix en marxa i que ofereix tots els recursos disponibles a tota persona que el necessiti afectada per l'ensorrament de part de l'hotel són Moll de Cala Rajada.

Departament de premsa de l'Ajuntament de Capdepera