Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1031

"...el meu rebuig total a l'autorització d'aquest projecte en aquesta parcel·la, ja que EXISTEIXEN ALTRES ALTERNATIVES que no s'han volgut ni tan sols escoltar".



En el meu propi nom com a veí i membre de l'Associació de Veïns de Son Jaumell vull mostrar el meu total desacord a la implantació de l'aparcament que es pretén en la parcel·la 84 Polígon 9.

A més de tot allò al·legat per la nostra Associació vull presentar aquests enllaços de les declaracions Clares i contundents fetes en el seu dia pel GOB en contra de la ubicació del Pàrquing en aquesta Parcel·la per considerada a causa de les seves característiques, com estar afectada en part per ANEI i PER LA LLEI de COSTES
, a més d'altres valors mediambientals que hauria d'estar totalment protegida, Remarcant també que l'accés a l'aparcament discorr íntegrament per zona protegida d'alt interès mediambiental, pel qual hauria de restringir-se l'excessiva afluència i circulació de vehicles.

Divendres, 03 Mai 2019 
Tornam a al·legar contra l’interès general de l’aparcament en rústic de Cala Agulla (Capdepera)

Divendres, 09 Setembre 2022 
El GOB alerta altre cop de les intencions de fer un nou aparcament en sòl rústic a Cala Agulla


Què seria del nostre entorn natural, tranquil i ple d'assossec si es destrueix tot aquest terreny rústic/agrari considerat com diu el GOB de protecció d'aquesta zona i se'ns tanca aquest únic camí d'accés a aquest pàrquing per trobar-se íntegrament en zona totalment ANEI i alt grau de protecció.

Si s'atorga el permís per a aquesta ubicació i com he dit, i es tanca aquest accés, per on entraran i sortiran tants centenars i centenars de vehicles diàriament que tant contaminen tot aquest entorn? 

Llavors no quedaria una altra opció que la de convertir els nostres camins i els de tots els veïnats en autopistes, creant un caos total en tota la nostra zona residencial. El pàrquing ha de situar-se fora del nostre entorn natural i tan vulnerable evitant tanta massificació i destrucció d'aquest.

Reiter el meu rebuig total a l'autorització d'aquest projecte en aquesta parcel·la, ja que EXISTEIXEN ALTRES ALTERNATIVES que no s'han volgut ni tan sols escoltar.

Tampoc se'ns ha brindat l'oportunitat de ser escoltats sabent que nostra Associació existeix i aquesta plenament en desacord amb aquest plantejament i de la ubicació d'aquest.

No més destrucció, defensem el nostre territori que ja tan deteriorat el tenim.

El món aquesta en plena lluita contra el canvi climàtic i les agressions mediambientals. Siguem coherents , valorem i defensem els pocs paratges naturals que ens queden.

VOLEM I TENIM EL
 NOSTRE DRET A SER ESCOLTATS!

Un veïnat