Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1844
El més fàcil seria demanar-los ... sense cap problema els donaria les llimones que fossin necessaris. A ells i a qualsevol.










Hem rebut aquest missatge d'un lector per a la seva publicació...

Aquesta nit he tingut un altercat amb un senyor i la seva novia a Capdepera. Al voltant de les 20 hores del capvespre, quan anava a entrar a ca meva, m’he trobat a una senyora aturada davant casa meva i quan m’ha vist m’ha saludat sense res més. Davant meu anava la meva parella i s’ha adonat que hi havia qualcú amb una caputxa en el nostre solar robant les nostres llimones. La meva parella m’ho ha comentat i la senyora, que esta a fora se feia la sorpresa dient que no veia ningú allà. La meva sorpresa va ser  que quan me vaig apropar va resultar que era la seva parella i duia una bossa gran plena omplint-la de llimones. En aquell moment se la vaig llevar de les mans i li vaig dir que què feia robant-me les llimones i, al veure qui era, li vaig dir a la senyora que si no li dona vergonya anar a robar-me les llimones dins el meu solar. Ella me va contestar que no sabia qui era, i jo li vaig dir que llavors cridaria a la policia per veure qui era. En aquell moment l’home botà la paret per sortir de l meva propietat i jo, degut als nirvis que havia agafat, li vaig dir que anessin a casa seva o es menjarien les llimones... el novio de la senyora me diu gilipollas i me diu que jo no sé el que he fet... Me sap greu per com m’he alterat i de com he pogut parlar-lis, però si m’haguessin dit que ho sentien o qualsevol disculpa la cosa hagués quedat així. Però la ràbia és que primer negués conèixer-lo fent-se la beneita  i a més sabent qui és perquè tots ens coneixem en el poble, que és una persona que no li falten els doblers i encara així facin això sabent que s’arrisquen. El més fàcil seria demanar-los ... sense cap problema els donaria les llimones que fossin necessaris. A ells i a qualsevol.

Podeu veure que no han agafats dues llimones per usar-los al sopar.

No he volgut denunciar a la policia ni donar els seus noms, però és ben coneguda i s’ho he dit... només espero que no torni a passar ja que no és la primera vegada que entre a robar-los."



P. S.