Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2747
"Fa molta ràbia veure com aquests visitants no tenen cap mena de cura del lloc on, totalment gratuït, planten el seu vehicle..."



El pàrquing de Cala Agulla, durant l’hivern, es un punt de trobada de caravanistes de gairebé tota Mallorca. Així els caps de setmana l’aparcament d’omple de caravanes, roulottes, furgonetes...

Un lector ja ens va remetre imatges de restes de fogueres prop de la zona arbrada  i ara una lectora ens ha remès imatge de com va quedar el passat cap de setmana. No  és la primera vegada que publicam que el pàrquing queda brut i demanàvem prendre mesures per controlar l’espai. La resposta va ser una neteja per part de l’Ajuntament. Però sembla que no s’han pres mesures de controlar la situació, ja que la denúncia veïnal es repeteix.

No valorem que es faci o no càmping en aquest lloc, només podem opinar. Ara bé, el propis campistes haurien d’ésser més curosos i cívics. És evident que no tots són iguals, n’hi ha qui se duen els seus fems, però n’hi ha molts (com mostren les fotografies) que no.

Aquesta és la nota de la nostra lectora. “ Després d'un cap de setmana amb el pàrquing de Cala Agulla ple de autocaravanes (avui matí encara havia 6 d'aquests vehicles), així es com han deixat els voltants dels contenidors. I dic els voltants perquè vergonya fa veure com els contenidors són ben buits i totes les bosses i capses plenes de fems són al terra. Tant costa aixecar un poc els braços per llançar la bossa dins el contenidor?

En fi, una vergonya tot plegat. Fa molta ràbia veure com aquests visitants no tenen cap mena de cura del lloc on, totalment gratuït, planten el seu vehicle per passar uns dies. Avui, a més, el vent està movent tots els fems i si els serveis de neteja no fan via a retirar-los acabaran escampats per dins del pinar o  vorera de mar.”

Res més a afegir.

 

Una lectora / Imatges de la lectora