Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2010

En primer lloc felicitar-lo pel rotund èxit obtingut a Madrid, aconseguint que les obres del passeig Marítim i el de Cala Gat s’hagin iniciat immediatament després de tenir el permís de Costes. I encara més que continuïn tot l’estat d’Alerta decretat per coronavirus.

Vostè ha exigit  diligència i rapidesa a la Delegació de Govern, a l’administració central de Demarcació de Costes i aquestes han respost a les peticions fetes des de l’Ajuntament, segons vostè pel fet que era petició del tot el poble unit. Com ja l’he dit, enhorabona!

Ara bé, també m’agradaria que s’apliquès el conte i fos tan diligent en tot el que compet a l’administració municipal en dues situacions concretes: els permisos d'obres i el manteniment dels espais del poble.

Un permís d’obres el departament d’urbanisme es torba més d’un any en contestar, no en atorgar-ho. És normal? Què faria vosté si Demarcació de Costes es torbàs un any en respondre?


Els parcs municipals fins fa dos dies estaven en un total abandó. Diversos pares denunciàrem el lamentable estat de degradació d'aquests espais. Quina diligència hi ha en arreglar els parcs on hi juguen els ciutadans més petits del municipi. Ah! i sàpiga que també hi van els fills dels turistes. És que els nostres infants poden córrer riscos i jugar en espais sense seguretat?

Perquè no compleix la normativa que li compet i treu pit quan la fa complir als altres? Hem de sortir al carrer per demanar diligència? Hem d’emprar el mateix argument que ha utilitzat vostè davant l’administració central, ens hem d‘indignar i sortir als mitjans per exigir que l’ajuntament compleixi amb les seves obligacions?.


Un "calarrajader"