Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2570

Això és un retret, sobretot, a un partit polític
   El abril de 2005 la junta de govern donava llicència de demolició pel que coneixem convent de Ca ses monges. Quan aquesta noticia va sortir a la llum pública, sobretot a través de la revista Faxdepera, hi va haver un moviment veinal (amb llançols a les façanes) i un moviment polític, sobretot d’una formació que ara està al equip de govern. Estic parlant de EU-EV. Vist tot aquest enrenou, record que se va convocar una reunió per part del Batle i del Regidor d’urbanisme per explicar com esteia, que no tenía cap valor patrimonial per part dels técnics del Consell, i que s’entenia el valor sentimental que podia tenir per moltes persones, però que davant la sol•licitiud de l’associació de veins de Capdepera, i de EU-EV, s’havia adoptat la decisió de suspendre cautelarment la llicencia i demanar nous informes.

Image

   Idò be, la nostra sorpresa, encara que ja ens hi anam acostumant a aquests canvis d’actituds, ha estat que la junta de govern del 23.07.08, revoca aquest acord i és dòna llicéncia de demolició. També és curiós que no hi ha cap escrit enregistrat des del setembre del 2005 per part de la part interessada, i, en canvi se revoca la suspensió cautelar i és dona llicéncia, tal i com ja havia fet l’anterior equip de govern. Per a nosaltres això demostra que quan estem a l’oposició (estic parlant de EU-EV) deim qualsevol cosa per desgastar  l’equip de govern o ens erigim portaveus dels veins, només amb objectius electoralistes i quan governem, deixam anar els principis i tot el que haviem dit i defensat. 

    
Fotos faxdepera
  
   Per a nosaltres aquest fet demostra i confirma la poca credibilitat política qua aquesta formació ofereix als ciutadans.  Jo no se si la llavors Sra. Presidenta de l’Associació de veins de Capdepera farà cap comunicació oficial envers la seva postura, però el que sí que vull recordar és que aquesta Sra. formava part de la llista de EU-EV i que per  tant recolza aquesta decisió, si no se manifesta al contrari. En quant als veins, ho deix al seu propi criteri.

Mateu Melis
portaveu d' ES GRUP




Nota de redacció.
  Amb data 10 de març de 2008, Cap Vermell publicava una noticia sobre l'estat del convent.