Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2505
Acaben a la mar com a menjar de peixos.

Tal volta quedi molt espectacular llançar cintes i paperins de plàstic al més pur estil Champions. Però s'ha de pensar una mica on acaben aquests residus: al moll de Cala Rajada podem aventurar que la majoria acabarà a la mar. Perquè per un segons d'espectacle aquests paperins de plàstic es torbaran molts d'anys en degrasar-se. I les institucions públiques han de treballar per la qualitat mediambiental haurien de tenir una mica d'esment.
Les aigües del moll van plenes d'aquest confeti que sura i ben segur que més d’un peix en menjarà. El que passà després,...cadena tròfica,..és de tots sabut.

I tot quan s'intenta reduir el consum de plàstics, se fan campanyes per evitar que acabin a la mar, hi ha estudis de microplàstics a la cadena tròfica, les platges i costes són plenes de restes de plàstics ... 

A Capdepera han passat la granera però en queden per tots els racons, davant l’Església de Capdepera hi ha acaramullat a les voreres i el pitjor és que tot el clavegueram de la zona va ple!!! Això embossa molt i acabarà també a la mar. Mirau les fotos. Ai, si plou!!!



No vull criticar la gran feina de la Comissió dels Reis, que fan un treball que s'ha d'agraïr, però penso que s'hauria de pensar que els paperins si no s'arrepleguen be acaben a la mar contaminant. Algú ha pensat en això?

Espero que prenguin nota (i per altres festes també) i procurem no contaminar la mar més del que ja hi està.


PDA







Recordeu: