Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2268

Climent Crespo comenta alguns aspectes de les festes d'enguany i convida a participar en la Comissió

Image

   Primer de tot, el que vull fer és enviar una salutació a tots els habitants del municipi que, després dels dies de festes viscuts, pens que tots estam més o manco cansats. Tan sols vull fer una petita reflexió sobre les festes més criticades i criticables, com molt bé va dir n'Ani Muñoz al seu pregó. Hi ha molta gent que, ara per ara, sembla que té molt a dir del programa de festes: del que hi ha hagut o del que hi ha deixat d'haver, que si han dut na Rosario o si han fet un ou amb dos vermells, si hem tingut una actuació un dia o l'altre.

            Image

   Jo aquest any només he anat a una de les reunions de la Comissió de Festes, ja que per diversos motius els dimecres (que era el dia en que es reunien) em resultava impossible d'anar-hi. Molts d'anys he estat membre d'aquesta comissió i esper que per l'any que vé em vagi millor per poder-hi participar, ja que des de sempre m'ha agradat molt aquest trull.
   A tots els que tenen què dir de les festes, com a membre de la Comissió que he estat molts d'anys, els vull dir que la Comissió és oberta a tots i a totes, i que en saber que posen fil a l'agulla per a les properes, s'hi acostin, facin feina i que hi posin les mans.

            Image

   El darrer que jo faria és criticar la Comissió de Festes, ja que els seus membres realment són els qui s'han suat la camiseta (i sé que enguany han estat molt pocs) i, millor o pitjor, han aconseguit que l'engranatge "furulàs", com dic jo
  Sempre hi ha coses que van bé i alguna que no hi va tant, així que esper que per a l'any vinent les errades d'aquest, amb l'ajuda dels voluntaris de la Comissió, no es produiran.
   Encara crec en les persones i em la bona fe amb què poguem actuar.

Climent Crespo