Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2273
Aclariments de la regidoria de Festes sobre el concert de na Rosario i l'obtenció d'entrades de residents
   A rel dels dubtes i canvi de sistema per a obtenir les entrades del concert de na Rosario, la regidoria de Festes ens ha informat que  el  motiu del canvi ha estat evitar la revenda d’entrades (sembla que ja s’oferien per internet).
    Així en lloc d’entregar les entrades a les oficines d’informació i turisme, s’obriran les taquilles dues hores abans (per evitar aglomeracions) i se tancaran a les 23,45 (per facilitar l’accés de la gent que fa feina aquest dia). Per a obtenir les entrades bastarà  presentar a la taquilla el DNI, si figura l’adreça de Capdepera, o presentar un certificat d’empadronament, que se lliurarà gratuïtament per l’ocasió a l’Ajuntament.
   Des de la regidoria de festes lamenten les molèsties que hagi pogut ocasionar el canvi, ja que aquest s’ha decidit quan ja estava distribuïts els programes de festes i cartells del concert.

  Ah! També ens han comunicat que el concert comença a les 23 hores i no a les 23,30 com resa al cartell. Això si és puntual, ja sabeu que els concerts d’aquest tipus no ho solen ser gaire, ja forma part de l’espectacle.

   Bones festes.