Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2215
Llegim a un diari de tirada nacional, que així mateix té un tirada de difusió efectuada en el mes de març es de 72.197 exemplars, que en el nº 313 del dimecres dia 6 d'agost en una entrevista amb el Ministro de Industria y Comercio, el senyor Miguel Sebastian, diu aquest personatge:
"QUEREMOS QUE SE AHORRE ENERGÍA SIN SUBIR LOS PRECIOS".

Això ens pareix molt raonable, que se estaviï l'energia, sigui de la mena que sigui. Però davant aquesta entrevista del senyor Ministro, cal preguntar-se dues coses, molt especifiques, que són:

1º) Com s'entén que en un edifici estatal, com es la "Casa del Mar", tengui damunt la teulada un aparell d'aire condicioat, que pareix una trencadora d'ametlles, que fa un escàndol nit i dia, emprenyat a tots els veïns que l'envolten? Això es produeix nit i dia sense parar, i si fos poc lo esmentat, afegim-hi que està en funcionament els dissabtes i els diumenges. És un sistema nou d'estalviar?

2º) No parlam d'estalviar energía? Doncs que "putes" hi pinta l'aparelll en constant funcionament, fent una despesa innecsessària?.

Se suposa que durant la nit no hi a ningú de guàrdia, i molt menys els dissabtes ni tampoc el diumenges.

Són  dues qüestions que no tendran reposta de cap classe, en tot cas s'espera una resposta lògica a qualque mitjà de comunicació.

Si hi ha faltes ortogràfiques, que ben segur que hi són, ho sento molt, em figur que la revista "Cap Vermell" tendrà els correctors corresponents, com tenen tots els mitjans de comunicació. Salutacions de:

            Nicolás Nadal Ferrer
            D.N.I 41.33.144 H (De Huelva)