Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2197

Benvolguts companys, editors de la revista digital "Cap Vermell": 

 
És un plaer dirigir-me a vosaltres, aquesta vegada per aclarir alguns ensurts que fan referència al meu nom.

Resulta, i per esser breu, que ha aparegut a la vostra revista un escrit, en data del 29.07.08, a la secció "Cartes i comunicats", titulat "FESTES DISCRIMINATÓRIES", que fa referència al repartiment de las dates festives de Cala Rajada (Sant Roc), i Capdepera (Sant Bartomeu). En aquest escrit jo, Nicolás Nadal Ferrer, no hi tinc res a veure, i lo curiós és que el firmant es diu "Colau", i està escrit en lletres majúscules.

No estaria de més que els responsables de la revista, revisassin els D.N.I. dels firmants. Jo, les vegades que us he enviat alguna col·laboració, ho he fet com mana la llei, amb el meu D.N.I., que és el 41.353.144 i una (H) de Huelva. Vull remarcar això, que si qualcú envia una col·laboració que ho faci com és degut i correspon: amb el nom de pila i els cognoms, ja que no és la primera vegada que això passa, que damunt l'esquena de qui subscriu (Nicolás Nadal) s’hi han carregat altres escrivans fent ús de la meva identitat.

Com a punt final, vull remarcar que si en el meus escrits hi ha faltes ortogràfiques, que de ben segur hi són, ho sento molt, jo no vaig néixer sabut, i el señor maestro nos enseñaba  en castellano idioma oficial i legal de mi madre patria, que con mucho orgullo, honor  y honra es y sigue siendo España.
 Al que no sigui del seu gust, de la manera que ho faig, idò "Carretera i manta"             

Nicolás Nadal Ferrer
D.N.I.  41.353.144 H


Nota de Cap Vermell Evidentment, la nostra publicació té perfectament identificats tots els remitents de cartes i comunicats, únics responsables dels escrits que ens envien. Si no és així, no ho publicam. Una altra cosa és que la seva identitat completa (noms, cognoms i identificador) hagin d’aparèixer al peu de l’escrit. Tothom té dret a signar amb un pseudònim, amb les inicials o com li sembli bé, com s’ha fet sempre. Aquesta és una opció perfectament legítima que nosaltres hem respectat i respectarem.