Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2187
L’iniciativa forma part d’un pla per ampliar canals de comunicació amb els veïns


L'Ajuntament de Capdepera, en el seu afany per adaptar-se a les noves tecnologies i ampliar els seus canals de comunicació, ha iniciat un projecte de reforçament i actualització de la seva pàgina web institucional.

Aquest projecte està emmarcat dins d'un pla global de comunicació i apropament entre els polítics municipals i els habitants de Capdepera. L'objectiu és donar a conèixer, d'una forma transparent i constant, totes les activitats i gestions de les diferents àrees que conformen l'ajuntament.
La institució municipal pretén establir una connexió oberta a la comunicació amb els veïns i així consolidar i oferir una imatge sòlida, tant als residents, com als visitants, a més d'oferir-los una millor qualitat de vida.

D'aquesta forma, la pàgina web oferirà un servei complet d'informació de actualitat, mitjançant notícies avisos, borsa de treball, projectes, iniciatives, convenis, actes socials, programacions de festes, etc.

L'objectiu és crear un canal de comunicació, que pretén respondre i cobrir la demanda d'informació existent. També ajudarà a construir, expressar i exterioritzar la identitat del municipi de Capdepera.


Servei de Comunicació