Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3075
"Plana sobre aquests dos regidors del PP, i si voleu també de MÉS, un possible TAMAYAZO?"







Quan m'ho comentaren no m'ho podia creure. Però vaig escoltar el plenari de 5 de juliol de 2018 i resulta que quan s'aprovà la partida de més de 300.000 euros pel trasllat de la caserna de la policia local al Centre Cap Vermell. Suposadament de manera provisional però que té tots els papers per ser definitiva. Tots els grups de l'oposició n'estàn en contra. És a dir 10 regidors en contra i 7 a favor (PSOE, equip de govern). 
Però resulta que el dia del plenari faltaven tres regidors. Dos del PP i un de MÉS. Diuen que la regidora de MÉS tenia feina fora de Mallorca, però que si havia de canviar els dies ho podia fer. La majoria era ampla i sobraven regidors. No calia. 
Llavors el dia del Ple dos regidors del PP no van al plenari propiciant un empat a 7 que es resol pel vot de qualitat del batle. El batle, lluny de deixar-ho damunt la taula, ho aprova amb les protestes de l'oposició.

Plana sobre aquests dos regidors del PP, i si voleu també de MÉS, un possible TAMAYAZO?

No, estrictament no és un tamayazo, no hi ha transfuguisme, però amb la seva absència aconseguiren que s'aprovàs una despesa important de la qual el seu grup no n'estava d'acord. I curiosament, ningú s'ha pronunciat ni ha fet cap comunicat al respecte. 

Déu meu! Tan bruta és la política local?

També me parlàren que el dia abans del plenari hi havia a la platja de Canyamel una taulada de polítics i empresaris de Capdepera. Què hi tenia res a veure amb tot això?

Bé, tal volta s'hauria de forçar la repetició d'aquesta votació, no? I si el batle es nega, moció de censura, per exemple.

Tal volta la ciutadania no està gaire damunt de les qÜestions municipals, però són els polítics que hauríen de donar explicacions del què fan i perquè ho fan. I en tot cas m'agradaria que s'aclarís. Gràcies.

Atentament 

JBM