Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1996
L'Ajuntament destina 3.000 euros perquè malalts d'esclérosis facin rehabilitació als seus domicilis amb un sistema audiovisual
Image

   La institució municipal se solidaritza amb els malalts de l'esclérosis múltiple amb un bany solidari a la platja de son Moll.

   El batle de Capdepera, Tomeu Alzina, la regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, i diversos regidors del govern municipal com Maria Orts, Pep Gallego, i Climent Crespo, al costat de diverses persones que es van sumar a l'acte, es van banyar diumenge 13 de juliol, en aigües de la platja de són Moll en solidaritat amb l'Associació Balear de l'Esclérosis Múltiple (ABDEM).
Malgrat l'amenaça de canvis en la climatologia, acompanyada de diversos núbols sobre la pròpia platja, els polítics municipals no van dubtar de donar-se el capbussó per recolzar l'acte denominat 'Mulla’t per l'ESCLEROSI MÚLTIPLE! 2008'.
   L'Ajuntament de Capdepera, a més de recolzar l'acte simbòlic, ha destinat 3.000 euros a una nova iniciativa de l'associació, que permetrà que persones que pateixen aquesta malaltia, residents en municipis de la part forana, no se sentin aïllats.
   Aquesta iniciativa d'ABDEM consisteix a instal•lar un sistema audiovisual que els pacients no s'hagin de desplaçar fins a Palma i puguin participar activament en sessions de rehabilitació, teràpia, o gimnàstica, en el mateix moment en què es desenvolupen, des dels seus propis domicilis.
"D'aquesta forma, volem constribuir que aquests pacients tinguin les mateixes possibilitats a l'hora de rebre aquest tipus de sessions de rehabilitació, molt importants en la seva estimulació i activitat neurològica," va afirmar Margalida Bover.



  Servei de Comunicació